LOGO PRATS bona pagines
 
 

POLÍTICA DE PRIVACITAT:
A efectes del que Previst a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal MARIA PRATS PENA des d’ara, (PRATS ESTÈTICA), amb NIF: 43732388G informa a l’Usuari Que és titular de Fitxers de Dades de Caràcter inscrits personals a EL RGPD (Registre General de Protecció de Dades) a Los Que SEUS Dades Queden incorporades i Són tractats amb la Finalitat de prestar-li els Serveis Sol·licitats i enviar la INFORMACIÓ Sobre La nostra empresa que poden ser del seu interès.

 

ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL
El Enviament de Dades de Caràcter personal és obligatori per contactar i rebre Informació dels Serveis prestats per (PRATS ESTÈTICA). Així mateix, el no facilitar les Dades Personals Sol·licitats o el no acceptar CORRECTE La Present Política de Protecció de Dades Suposa la impossibilitat de subscriure, Registreu-vos o Rebre Informació de Serveis ofertats.

D’acord a que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les Dades Personals que s’obtinguin com a conseqüència de l’enviament de Dades Personals, seran incorporades un fitxer titularitat de  (PRATS ESTÈTICA) amb domicili C/ Baro d’Eroles 2 25008 – LLEIDA, tenint implementades TOTES LES Mesures: de seguretat establertes al Reial Decret 1720/2007.
Exactitud I veracitat de les dades facilitades.

L’Usuari Que Envia LA INFORMACIÓ a (PRATS ESTÈTICA) És l’únic responsable de la veracitat i Correcció de les Dades Inclosos, exonerant a (PRATS ESTÈTICA) de any Una responsabilitat al respecte. Els Usuaris garanteixen i responen, en cada cas, de l’exactitud, vigència i Autenticitat de les Dades Personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari Accepta proporcionar Informació completa i correcta del al formulari de Nou compte o subscripció.

 

AVÍS LEGAL:
En Compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) es detallen una Continuació Les Dades identificatives de l’Empresa:

Nom Empresa: PRATS ESTÈTICA

Raó social: MARIA PRATS PENA

NIF: 43732388G

Direcció: C / Baro D’Eroles 2 – 25008 – LLEIDA

Telèfon: 664364232

Correu electrònic: info@pratsestetica.com

 

INSCRIPCIÓ REGISTRAL.
L’Empresa No Està Inscrita en el Registre Mercantil de Lleida amb el tom, foli, secció, full, ja que No És societat. Si està donada d’alta Com a empresari professional.

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.
La Finalitat i Activitat del web i de l’Empresa, ES INFORMAR dels Serveis de Perruqueria i Estètica que OFERIM, Així Mateix Com Publicar de Nous Serveis que anem incorporant. no oferim productes a la venda, si existeix  preu de serveis, és merament informatiu. El Present avís legal (en endavant, el «Avís Legal») regula l’ús del lloc web: http://www.pratsestetica.com/
LEGISLACIÓ.
Amb caràcter general Les Relacions Entre (PRATS ESTÈTICA) amb els Usuaris de seus Serveis Telemàtics, Presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ACCÉS D’USUARIS.
L’usuari del queda informat, i accepta, que l’accés a la web sense Present Suposa, en Manera Algun, L’Inici d’Una relació comercial amb PRATS ESTÈTICA O QUALSEVOL de Ses Delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.
Els Drets de Propietat Intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis fill titularitat de Prats Estètica i, per l’tant, de l’queda prohibida la seva reproducció, distribució, pública Comunicació, Transformació o qualsevol altra activity Que es Pugui Realitzar amb els Continguts de pàgines web SEUS NI ENCARA citant Les Fonts, excepte Consentiment per escrit de Prats ESTÈTICA

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).
PRATS ESTÈTICA es reserva el Dret a Actualitzar, Modificar o ELIMINAR LA INFORMACIÓ continguda En les seves pàgines web podent INCLÒS limitar o no permetre l’Accés a Informació Aquesta 01:00 Certs Usuaris.
PRATS ESTÈTICA sense ASSUMEIX Responsabilitat Alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a Les Que es Pugui Accedir per «links» o enllaços from any web page Propietat de PRATS ESTÈTICA. Presència de «links» o enllaços a les pàgines web de Prats ESTÈTICA Té Finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els Mateixos.

 

POLÍTICA DE GALETES.
PRATS ESTÈTICA, Mitjançant el Present document, Recull do Política de RECOLLIDA I Tractament de les galetes, en Compliment De que disposa l’Article 22.2 de la Llei 34/2002, d’11 dejuliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic (LSSICE). Les galetes s’emmagatzemen en l’equip terminal de l’usuari del (Ordinador o Dispositiu Mòbil) i recopilen Informació al Visitar La Pàgina Web http://www.pratsestetica.com, per tal de millorar la usabilitat de la mateixa, conèixer els Hàbits o Necessitats de navegació dels usuaris per adaptar-se a Poder els mateixos, Així Com Obtenir Informació estafadors multes estadístics. A El cas d’Usuaris Aquells que ja siguin clients de PRATS ESTÈTICA, LA INFORMACIÓ Recollida amb les galetes també servirà per a la seva identification en accedir a aquest Diferents Les Eines Que PRATS ESTÈTICA Posa A La seva disposició per a la gestió dels Serveis. La Present Política de galetes de Sera d’Aplicació 1 Aquells Usuaris Que voluntàriament Visiteu les pàgines web de Prats ESTÈTICA, ompliu Formularis de Recollida de Dades, accedeixin a Les Eines Que PRATS ESTÈTICA posa una disposició de seus clients paràgraf Gestionar SEUS Serveis, o utilitzin any Un altre present en servei el lloc web Que impliqui la Comunicació de Dades PRATS ESTÈTICA, o l’Accés a Dades per a PRATS ESTÈTICA per a la prestació de Les seves Serveis.

PRATS ESTÈTICA) informa Els Usuaris de Les seves pàgines web, De l’Existència de galetes i posa una seva Disposició La Present Política per tal d’informar-los sobre el ÚS I l’Objecte de les mateixes. El Fet de continuar la navegació a Través de Ses Pàgines, Suposa el Coneixement i l’acceptació de la Política de present per part d’Usuaris AQUESTS.

PÀGINA WEB LSSICE I LOPD

Document de Seguretat PRATS ESTÈTICA utilizació els Següents Tipus de galetes:

Classificades Segons la seva titularitat:

Galetes Propies: enviades i Gestionades per directly PRATS ESTÈTICA. Les galetes de tercers: enviades i Gestionades Per un tercer aliè 1 PRATS ESTÈTICA, de manera anònima, per tal d’Realitzar Estudis estadístics de navegació per les pàgines web de Prats ESTÈTICA.

Classificades SEGONS seva finalitat:

Les cookies Tècniques i / o de personalització: faciliten la navegació en identificar la Sessió, permetre l’Accés a Eines d’accés restringit, Configura: A més d’una Mesura Les options Disponibles. Possibiliten la prestació del servei • Sol licitat prèviament per l’usuari.

Galetes d’Anàlisi i / o publicitat: permeten conèixer el número de visites rebudes en les Diferents seccions de les pàgines web, els Hàbits i Tendències de Les seves Usuaris i en conseqüència f, Poder Millorar la navegació i el servei Ofert per PRATS estètica. (Fonamentalment, Google Analytics), Així Com Gestionar els Espais publicitaris Inclosos a La Pàgina Web visitada per l’usuari. Recull Dades de forma anònima per tal d’Obtenir Perfils de navegació dels usuaris.

Classificades segons do Durada:

Les galetes de Sessió:
Traductor de Google para empresas:Google Translator ToolkitTraductor de sitios webGlobal Market Finder

 
 
 
 
 
 
×

Powered by WhatsApp Chat

× Xat de Contacte