Serveis

DIETÈTICA I NUTRICIÓ

Dietètica i Nutrició

L’alimentació es la base de la nostra salut, es per això que es de vital importància que aprenguem a menjar i a alimentar-nos.

Prats  Estètica l’objectiu principal es que aprenguis a menjar, a escollir la teva alimentació i que puguis gaudir d’un alimentació equilibrada, correcta i saludable. Les propostes de tractament que es fan es basen en dieta equilibrada i mediterrània, són dietesque proposen una alimentació sana, adequada i que permet gaudir del menjar.

El servei de Dietètica i Nutrició s’encarrega de valorar l’alimentació dels pacients i fer-ne un diagnòstic, a través del qual es fa una proposta de tractament en funció de les característiques individuals de cada un dels pacients de la consulta.

Tot això es fa per a recuperar la salut que s’ha perdut, millorar-la o mantenir-la, totes aquestes consultes es caracteritzen per la seva individualitat i personalització dels tractaments.

A la consulta treballem amb diferents especialitats de nutrició:

        Nutricionistes de:

– D’alimentació Saludable: On es fan dietes terapèutiques dedicades al tractamentde determinades malalties i dietes no terapèutiques  relacionades amb l’alimentació, es enaquesta secció on es treballa l’educació nutricional, que es tracta d’aprendre a alimentar-se.

– Embaràs i post Part: En aquesta estapa de la vida es molt important quel’alimentació de la mare estigui ben portada, per a garantir els nutrients necessaris per a la bonaformació del fetus i que la llet porti tots els nutrients necessaris.

– Infantil: On es treballa l’alimentació dels més petits, des de la primera infància finspràcticament l’adolescència.

– Esportiu: Es treballa l’alimentació dels esportistes, des de la pre temporada, lacompetició,… Sempre segons les característiques personals i de l’esport  que realitzen.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Xat de Contacte