Serveis

ELECTROESTIMULACIÓ 

Electroestimulació.

El electrofitness està de moda, prova d’això és la proliferació de franquícies que han aparegut al nostre país. Moltes persones sedentàries al llarg d’aquest últim any han escollit aquest sistema d’entrenament per posar-se en forma desconeixent les seves contraindicacions. “El benefici que aporta la utilització d’aquest tipus d’armilles no compensa al risc” 

Mantenir-se en forma física i amb un bon estat de salut requereix, ens agradi o no, una mica de esforç, que serà més o menys segons els nostres objectius i la nostra condició física prèvia. No obstant això, avui dia hi ha certs aparells, tècniques i tractaments, que ens ajuden a que aquest esforç sigui una miqueta més petit i suportable. És el cas de l’electroestimulació muscular, una tècnica que utilitza un corrent elèctric adequada per provocar una contracció muscular i, gràcies a ella, un resultat en el nostre cos. 

Els aparells d’electroestimulació muscular són una ajuda més tant en el camp de la fisioteràpia com en el de l’entrenament, i formen part d’una gran ciència coneguda com electroteràpia que, segons el fisioterapeuta i preparador d’esportistes d’alta competició Jordi Riba, és “aquella part de la medicina que utilitza l’electricitat com a mitjà terapèutic, la finalitat serà tractar de millorar o reparar teixits neuromusculars danyats per inflamacions, degeneracions, traumatismes o degeneracions “

 

×

Powered by WhatsApp Chat

× Xat de Contacte