Serveis

LIPOLÀSER 

Tractament revolucionari en la desaparició de manera definitiva del greix localitzat i de la cel·lulitis, obtenint resultats des del primer tractament. La termodinàmica actua en la reducció de l’adipocitat localitzada (cèl·lules grasses), aquosa i compacta, en la panniculitis edematosa fibrosa, la flaccidesa epidèrmica, en cicatrius i estries, de manera simultània. És la única aparatologia capaç d’arribar fins la capa de greix protegint les zones més profundes i provocant un efecte lipolític (destructor del greix) immediat. Cap altra tecnologia actual és capaç de produir un efecte de manera localitzada amb lipòlisis immediata, i això és gràcies a la sinergia perfecta entre les dues ones amb les quals treballa: les ones electromagnètiques i les ones electroacústiques.

A banda de ser un aparell segur i fiable, també destaca per ser un equip indolor ja que el pacient no sent cap molèstia mentre s’utilitza, sinó que és una sensació agradable.

Es poden tractar tot tipus de zones amb greix localitzat: zona interior del braç, zona axil·lar, abdomen, zona infraumbilical, flancs, cadera, cuixes; i tot tipus de cel·lulitis: tova, dura i edematosa. En els darrers mesos l’equip de metges estètics i cirurgians creadors de la termodinàmica han fet un avanç científic en la tecnologia d’aquesta aparatologia, incorporant un manípul de vidre, de manera que les ones són més efectives i s’obté un millor resultat en menys temps. A banda de la creació d’aquest nou complement, l’equip mèdic ha dissenyat una nova tecnologia: el làser lipolític, que combinat amb la termodinàmica dóna uns resultats que cap aparatologia del mercat pot satisfer.

El làser lipolític actúa en l’organisme potenciant la lipòlisis induïda prèviament per la termodinàmica, ajudant així a la eliminació del greix de manera més ràpida i efectiva. No obstant, el làser lipolític es pot usar també sense la termodinàmica, ja que a banda de produir els efectes destructors del greix localitzat, propicia sobretot l’efecte drenant, fent que el pacient redueixi el seu volum corporal sense produïr flaccidesa.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Xat de Contacte