Serveis

PLATAFORMA VIBRATÒRIA 

La Plataforma Vibratòria

no és un aparell de gimnàstica més, és una fantàstica eina de salut que l’ajudarà cada dia en la seva rutina d’exercici. Aquest aparell de gimnàstica passiva l’ajudarà a obtenir una millor forma física amb poc esforç i en el menor temps possible. La major part dels esportistes d’alt rendiment empren la plataforma vibratòria en les seves rutines d’exercicis per entrenar i millorar la força muscular, així com per millorar la circulació del tren inferior del cos. La plataforma de vibració va ser desenvolupada a Rússia en la dècada dels 80, quan un equip d’investigadors va començar a estudiar un sistema que millorés les cintes de córrer dels astronautes que es trobaven a l’espai on l’absència de força gravitacional no permetia una rutina d’entrenament convencional. La plataforma vibratòria contribueix a que els teus músculs es tonifiquin i rebin un entrenament cardiovascular apropiat.

Algunes de les seves avantatges són els següents:

Escurcen el temps d’entrenament i eviten tedioses sessions al gimnàs. Tenen menys riscos de lesions que el treball amb peses.

Incrementa la flexibilitat, característica física que requereix d’un entrenament constant i voluntat si només es fan servir altres mètodes.

Fa possible treballar més intensitat amb un menor esforç, per la qual cosa optimitza el temps d’entrenament.

A més, aquest tipus de plataforma contribueix a tonificar els músculs, guanyar força, baixar de pes, prevenir de cel·lulitis, millorar el benestar psicofísic i la circulació, i incrementar flexibilitat, mobilitat articular i mobilitat muscular, entre altres beneficis.

Les plataformes vibratòries són una eina multiús d’última generació per a l’entrenament intens a casa. Si vostè vol aconseguir un objectiu en qualsevol aspecte de la seva vida la seva feina ha de ser intens i l’exercici no és l’excepció. Una bona salut i un cos compensat requereixen de molta disciplina, rutines de musculació i sessions d’entrenament intenses.

Més aigua, millors hàbits alimentaris i un entrenament intensiu tots els dies l’ajudarà a tenir una excel·lent salut i un fantàstic cos. Sempre per al bon exercici són necessàries les eines de salut, màquines que han estat creades per ajudar a aconseguir les seves fites.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Xat de Contacte