Serveis

RADIOFRECUÈNCIA CORPORAL

 

Radiofrècuencia.

La radiofreqüència corporal és un tractament efectiu i indolor per reactivar el nostre organisme a nivell cel·lular. El tractament afavoreix la reestructuració del col·lagen i la formació de nou col·lagen. També millora el drenatge limfàtic (disminució de líquids toxines) i la circulació a la pell i el teixit subcutani (millor oxigenació de la zona). El tractament reafirma la pell, augmenta l’elasticitat, atenua les arrugues i elimina les fines línies, per a una pell més llisa, ferma i visiblement més jove.

Com funciona: El tractament es basa en l’aplicació d’ones electromagnètiques que produeixen una calor intradèrmica. La radiofreqüència s’aplica tant en zones corporals com facials. Els efectes del tractament són duradors, perquè treballa a nivell profund en la pell, aconseguint una major regeneració de cèl·lules.

Zones a tractar: ​​El tractament de radiofreqüència es pot aplicar tant en zones facials com corporals. Les zones corporals són aquelles zones on s’aplica la lipocavitació com són els glutis, l’abdomen i els malucs i altres zones com els braços, les cuixes i l’escot. La combinació de radiofreqüència i lipocavitació, anomenat bodyshape, és un tractament molt efectiu de Solmania.

La nostra especialista realitza un diagnòstic personalitzat abans de començar amb el tractament. Durant aquesta primera visita es determina el tipus de tractament, que depèn de les característiques personals. Algunes d’aquestes característiques són: l’edat, el metabolisme, l’àrea a tractar i l’estructura dels teixits. El nombre de sessions i la durada de cada un sempre els ha de determinar la nostra especialista. En general es recomana realitzar entre 6 i 12 sessions en tractaments corporals. El temps mínim entre dues sessions és de 72 hores i aconsellem realitzar entre 1 i 2 sessions per setmana per aconseguir els millors resultats.

Els resultats són visibles des de la primera sessió, però l’efecte és gradual i augmenta en el temps. Els màxims resultats es veuran unes setmanes després de l’última sessió. En aquest moment els processos activats a la pell estan en ple funcionament. Un cop finalitzat el tractament es recomana una sessió de manteniment cada cert temps, depenent del tipus de pell. Normalment s’aconsella una sessió cada 3 mesos aproximadament.

Per millorar els resultats es recomana aplicar un producte cosmètic especial a les zones tractades després de cada sessió. Evita prendre el sol i els raigs UV unes 24 hores abans i després de la sessió.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Xat de Contacte