Serveis

VACUUM

 

La vacuumterapia

és una teràpia subdèrmica que estimula l’eliminació de les toxines en l’organisme així com la vascularització mitjançant un massatge estimulatiu a la superfície de la pell per sobre del teixit adipós o millor conegut com greix localitzat.

Afavoreix àmpliament a la circulació sanguínia ja que activa el metabolisme aconseguint amb això la reducció de cel·lulitis i modelat del cos. La vacuumterapia, és ideal per aconseguir l’augment de glutis sense cirurgia i la reducció de cel·lulitis.

Com funciona? Aquesta tècnica consisteix a utilitzar una màquina succionadora a l’àrea per estimular la irrigació sanguínia de la dermis i hipodermis, i amb això aconseguir el tractament del teixit adipós i cutani que està endurit per drenar pel sistema limfàtic i eliminar les toxines.

Les sessions de vacuumterapia duren aproximadament entre 30 i 50 minuts i després de la primer sessió es poden veure els resultats, és important saber que les sessions han de ser complementades amb una dieta equilibrada, activitat física de lleu a moderada i alta ingesta d’aigua per ajudar en el procés de rebuig de toxines.

Si es combina aquest procediment amb algun altre com radiofreqüència, cavitació o HIFU es poden aconseguir millors resultats ja que s’estaria reafirmant la massa muscular i s’obtindria una major reducció de cel·lulitis.

Beneficis de la Vacuumterapia:

La Vacuumterapia també aporta altres beneficis per al nostre cos que no es podrien aconseguir amb una cirurgia, entre ells estan:

l’augment en la producció de col·lagen, la reducció de la cel·lulitis, millora la circulació sanguínia i estimula el drenatge limfàtic el qual és l’encarregat d’eliminar els greixos, afavoreix l’eliminació de proteïnes d’alt pes i millora l’elasticitat i tonicitat de la pell fent una pell més suau i llisa.

Aquesta tècnica a més de ser molt eficaç no causa dolor i no requereix que es tingui d’un temps de recuperació, en alguns casos es poden presentar petits hematomes com a conseqüència de la dilatació de gots capil·lars, però això dependrà de la reacció de cada persona.

La vacuumterapia també pot ser utilitzada fins i tot per augmentar mesures en els pits, glutis i malucs que és de les intervencions més sol·licitades per les dones.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Xat de Contacte