Serveis

HIGIENE FACIAL

 

La higiene facial

és un tractament de bellesa imprescindible per mantenir la pell bonica i saludable. S’ha de fer amb molta cura i combinant diferents tipus de productes segons cada tipus de pell, convertint-se en un hàbit dins dels nostres cures diàries.

Hi ha molts tipus diferents de neteja facial, de les més simples a les més específiques, segons el problema que intentin tractar. Una neteja pot servir per recuperar-nos de les agressions a les que la pell s’ha de sotmetre diàriament, a més d’estimular els fibroblasts, encarregats del col·lagen i l’elastina que mantenen la pell jove.

Bàsica: És la més fàcil de fer a casa seguint una bona rutina de neteja facial diària. Consisteix a desmaquillar, aplicar una crema hidratant i tònic facial, tant al matí com a la nit.

Punts negres: Es tracta d’una neteja ideal per a persones amb pell greix, ja que no és molt agressiu i ajuda a oxigenar la pell. A més, en la neteja s’aprofita per extreure els punts negres, un tractament especialment indicat per a la pell greix.

Peeling: A més de realitzar una neteja facial, un peeling químic serveix per eliminar les capes superficials de la pell. Hi ha diferents tècniques, com la d’àcid glicòlic, que deixen la pell més uniforme ajudant a eliminar marques i taques.

Vapor: La neteja facial amb vapor és una de les més habituals, consisteix a aplicar vapor per obrir els porus, el que facilita l’extracció dels punts negres. A més s’aplica crema hidratant i una mascareta.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Xat de Contacte