Serveis

MESOTERÀPIA  VIRTUAL

 

La mesoteràpia virtual facial,

coneguda entre les famoses com el miracle de l’estètica, és un tractament efectiu, indolor i sense agulles que rejoveneix la cara.

La mesoteràpia virtual consisteix en una nova tecnologia que es basa en la innovadora tècnica de Foto-Electroporació per a l’aplicació dels principis actius i la millora de resultats en múltiples tractaments facials i corporals. La electroporació consisteix en la utilització de corrents de baixa o mitjana freqüència que causen l’obertura dels microporus de la membrana cel·lular. D’aquesta manera s’absorbeixen els ingredients actius a través de la pell.Això és un mètode no invasiu, indolor, ia causa d’això, s’obtenen resultats efectius mitjançant l’aplicació de productes actius, sense els desavantatges de la mesoteràpia tradicional. El sistema inclou cinc programes de tractament associats amb ingredients actius que, quan es combinen amb els diferents colors de llum LED (vermell, blau i verd), permet personalitzar els tractaments per atendre les necessitats del client.

La mesoteràpia virtual és la solució científica avançada a la cara i té resultats similars als tractaments corporals notables com la mesoteràpia tradicional. Els estudis clínics demostren que ofereix resultats excel·lents.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Xat de Contacte