Serveis

PEELING

 

 

El peeling facial

és una tècnica d’exfoliació, que es fa en un centre mèdic-estètic, i amb la qual s’eliminen les taques, les marques i les petites arrugues, aconseguint una pell més jove, hidratada, suau i lluminosa. En aquesta mini guia resolem tots els teus dubtes sobre un dels tractaments estètics més demandats pels seus ràpids i bons resultats.

– Què és? El peeling és una tècnica d’exfoliació o descamació (ve de l’anglès ‘to peel’ que significa pelar) que consisteix a aplicar una substància sobre la pell per eliminar les cèl·lules mortes, renovant així les capes superficials de la pell per millorar la seva aparença.

– Per a què serveix? El peeling és el tractament ideal per eliminar les taques a la pell, causades pel sol, l’acne o els problemes hormonals. A més és molt eficaç per a combatre les primeres arrugues, millorar el to i la textura de la pell, aportant-li lluminositat. El peeling té altres beneficis per a la pell, ja que estimula la creació de col·lagen, activa la circulació de la pell i millora l’absorció d’altres productes de bellesa. També resulta eficaç per reduir els porus.

– ¿Tipus de peeling? Segons la profunditat podem parlar de peeling superficial, mitjà i profund, i segons la tècnica que s’usi es classifiquen en peeling mecànic, químic i físic.

– El peeling mecànic es realitza mitjançant raspalls, rodets o papers de vidre amb micropartícules com vidres o pedra. La dermoabrasió és un dels peelings mecànics més comuns.

– El peeling químic es porta a terme aplicant productes químics, normalment àcids.

– El peeling físic consisteix en l’aplicació d’un agent físic amb la finalitat de disminuir la capa més superficial de la pell.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Xat de Contacte