Serveis

RADIOFREQÜÈNCIA FACIAL

 

 

La radiofreqüència facial

consisteix en un mètode avançat per reduir les arrugues sense necessitat de recórrer a tractaments que requereixen intervenció quirúrgica. Hi ha molt per explicar sobre la tècnica, ja que n’hi ha que es pregunten si realment funciona, quins són els seus beneficis i si presenta contraindicacions importants o efectes secundaris.

 Si t’estàs preguntant per a què serveix la radiofreqüència facial, en aquest article t’ho explicarem tot. Com breu resum, comentar que el principal objectiu d’aquest tractament consisteix a aconseguir un rejoveniment facial, combatre la flacciditat del cutis, incentivar la producció de col·lagen per part de les cèl·lules i causar el mínim dany possible, per això no és necessària la cirurgia. La raó del funcionament de la radiofreqüència es basa en que el col·lagen que hi ha a la nostra pell es va deteriorant cada vegada més, donant lloc a les línies d’expressió. 

Ara que ja coneixes el bàsic, passem a veure quins són els seus beneficis i per a què serveix la radiofreqüència facial, les opinions que hi ha sobre ella, fotos d’abans i després, contraindicacions, com s’aplica i com funciona, i molt més.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Xat de Contacte